ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Φενέρμπαχτσε είχε το μυαλό της στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague και έχασε από την Τόφας

Η Φενέρμπαχτσε είχε το μυαλό της στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague και έχασε από την Τόφας
FENERBAHCE.ORG

Η Φενέρμπαχτσε πήγε με μισή ομάδα στην Τόφας και ηττήθηκε στην 22η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, έχοντας το μυαλό της στην κρίσιμη, τελευταία διαβολοβδομάδα της EuroLeague.

Εκτός έδρας ήττα με 94-89 υπέστη η Φενέρμπαχτσε από την Τόφας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος και έπεσε στο 18-4, ούσα πλέον πίσω από την πρωτοπόρο Τουρκ Τέλεκομ, η οποία μετράει 19 νίκες και 3 ήττες.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πλήρωσε την χαμηλή επιθετική της συγκομιδή στη δεύτερη περίοδο (24-15 επιμέρους σκορ), ενώ η προσπάθεια του Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος πέτυχε double-double με 32 πόντους και 10 ριμπάουντ δεν ήταν αρκετή.

Είναι ξεκάθαρο πάντως πως η Φενέρ είχε εξαρχής στραμμένο το ενδιαφέρον της στην τελευταία διαβολοβδομάδα της EuroLeague, στην οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης (29/03) και την Μπασκόνια (31/03), αφού παρατάχθηκε μόλις με 10 παίκτες, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τόνι Τζεκίρι, Σκότι Γουίλμπεκιν, Ντέβιν Μπούκερ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Ρομπ Γκρέι με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ακολούθησε ο Τάιλερ Ένις με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-24, 47-39, 63-57, 94-89

Οι πόντοι της Φενέρμπαχτσε: Μότλεϊ 32, Χαζέρ, Έντουαρντς 24, Ακπινάρ 6, Μπιέλιτσα, Γκεγίκ, Μαχμούτογλου 4, Χέις-Ντέιβις 12, Μπιμπέροβιτς 6, Γκούντουριτς 5

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ