ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ντάριους Τόμπσον, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα

Η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ντάριους Τόμπσον, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Για πρόθεση της Φενέρμπαχτσε να αποκτήσει τον Ντάριους Τόμπσον, καταβάλλοντας το σχετικό buy-out στην Μπασκόνια, κάνουν λόγο στην Τουρκία.

Στη λίστα αρκετών ομάδων της EuroLeague φαίνεται πως θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι ο Ντάριους Τόμπσον. Μία εξ'αυτών είναι και η Φενέρμπαχτσε, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Για την ακρίβεια, αυτό σημειώνει ο δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσιόγλου, ο οποίος εργάζεται στο Sports Digitale και αριθμεί 849 χιλιάδες followers στο Twitter. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι διατεθειμένη να καταβάλει το σχετικό buy-out στην Μπασκόνια, το οποίο υπολογίζεται στις 550-600 χιλιάδες ευρώ, και να προσφέρει στον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ συμβόλαιο δύο ετών.

Να θυμίσουμε ότι ο Τόμπσον αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην EuroLeague, μετρώντας 12.6 πόντους (55.8% δίποντα, 38.4% τρίποντα, 75.6% βολές), 3.2 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 26'56" συμμετοχής σε 34 παιχνίδια και κερδίζοντας μια θέση στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ