EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Φασούλα ανάμεσα στις υποψήφιες για το βραβείο της MVP της EuroLeague Γυναικών

Η Φασούλα ανάμεσα στις υποψήφιες για το βραβείο της MVP της EuroLeague Γυναικών
FIBA

Σπουδαία τιμή για την Μαριέλλα Φασούλα, η οποία είναι ανάμεσα στις 14 υποψήφιες για το βραβείο της MVP της EuroLeague Γυναικών. Υποψήφια για την καλύτερη πεντάδα η Άρτεμις Σπανού.

Μαριέλλα Φασούλα και Άρτεμις Σπανού εκπροσωπούν πανάξια το μπάσκετ Γυναικών στην Ευρώπη και αυτό αποδείχθηκε από ένα ακόμα γεγονός.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η FIBA, η Φασούλα είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για το βραβείο της MVP της EuroLeague Γυναικών, ενώ η Σπανού είναι υποψήφια για την καλύτερη πεντάδα. Μπορείτε μάλιστα να ψηφίσετε τις δύο Ελληνίδες ψηλές ΕΔΩ. Για την ιστορία, ανάμεσα στις υποψήφιες για μία θέση στην κορυφαία πεντάδα είναι και η Μέγκαν Γκούσταφσον του Ολυμπιακού.

Την φετινή σεζόν η Φασούλα είχε 11.2 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής με την Αβενίδα στην EuroLeague Γυναικών, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Σπανού από την πλευρά της είχε 13.4 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής, με την Πολκοβίτσε να αποκλείεται στην φάση των ομίλων.

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ