Η εξήγηση του GM των Μπακς για το MVP που πρέπει να πάρει ο Γιάννης

"Εχουμε το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, έχουμε κερδίσει δύο φορές τους Χιούστον Ρόκετς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυριαρχεί σε άμυνα κι επίθεση". Τάδε έφη, ο GM των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ (VIDEO).
Πέντε αγώνες πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, οι Μπακς έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Χρειάζονται μία νίκη για να κλειδώσουν την πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και αν όλα πάνε καλά, θα έχουν αρκετούς από τους τραυματίες τους διαθέσιμους για τον πρώτο γύρο των playoffs. Εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπει με τον αέρα του MVP, καθώς θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς.
” Για εμένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, νικήσαμε το Χιούστον και στα δύο ματς, έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ανατολή, την καλύτερη σε όλο το ΝΒΑ σύμφωνα με το ρεκόρ μας. Επιθετικά και αμυντικά ο Γιάννης κυριαρχεί σε ολόκληρη τη Λίγκα” δήλωσε ο GM των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, στην εκπομπή First Things First και εξήγησε πως στο δικό του μυαλό δεν υπάρχει “μάχη” του Greek Freak με τον Τζέιμς Χάρντεν.
Αυτή τη στιγμή, ο Αντετοκούνμπο έχει 27.4 πόντους με 64.4% στο δίποντο, 24.5% στο τρίποντο και 72.7% στις βολές, μαζί με 12.5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1.3 κλεψίματα, 1.5 κοψίματα και 3.8 λάθη ανά 32.9 λεπτά συμμετοχής με τους Μπακς να βρίσκονται στο 57-20.
Ο Χάρντεν, από την άλλη, έχει 36.4 πόντους με 52.6% στο δίποντο, 36.2% στο τρίποντο και 88% στις βολές, μαζί με 6.5 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ, 2.1 κλεψίματα, 0.8 κοψίματα και 5 λάθη ανά 37.2 λεπτά συμμετοχής την ώρα που οι Ρόκετς κάθονται στην τρίτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 49.28.