ΑΕΚ

Η θέση της Cosmote TV για την εξώδικη επιστολή προς την ΑΕΚ

ΑΕΚ
Οι παίκτες της ΑΕΚ στο κέντρο του γηπέδου EUROKINISSI

Η Cosmote TV τοποθετήθηκε για την εξώδικη επιστολή που προωθήθηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με το συμβόλαιο των δύο πλευρών για την Basket League.

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή της πληροφορίας πως η Cosmote TV απέστειλε εξώδικο προς την ΚΑΕ ΑΕΚ για το συμβόλαιο που δένει τις δύο πλευρές για το 2020/21, το συνδρομητικό κανάλι εξήγησε πώς έχει η κατάσταση. Συγκεκριμένα, πηγές από το συνδρομητικό κανάλι εξηγούσαν ποιες είναι οι ενέργειες που έχουν ήδη γίνει, ποιες εκκρεμούν, αλλά και ποια η διαφορά στην στάση που τήρησε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την ΑΕΚ.

Από την Cosmote TV ανέφεραν για το θέμα πως "η Cosmote TV στηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τη βιωσιμότητα των αθλητικών σωματείων και φορέων που διοργανώνουν τα οικεία πρωταθλήματα, αλλά και τη συνεχή εξέλιξη των ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Cosmote TV στηρίζει την προσπάθεια για κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος Basket League και προσφέρει τη δυνατότητα στις ΚΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ, με τις οποίες έχει συμβάσεις σε ισχύ, να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, εφόσον το επιθυμούν, με μόνη συνθήκη την τακτοποίηση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων και τη διασφάλιση του έννομου συμφέροντός της.

Η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκλησή μας για διακανονισμό και λύση της σύμβασης, εφόσον προχωρήσει η κεντρική διαχείριση, ενώ είμαστε σε αναμονή της ανταπόκρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ, ώστε να επιλυθούν τα θέματα που εκκρεμούν και να συμφωνηθούν οι όροι της λύσης της μεταξύ μας σύμβασης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ