Η Ευρωλίγκα για Παπάγου!

Θέμα έκανε η Ευρωλίγκα για το φιλικό που διοργανώνει το Παπάγου εις μνήμην του Αλφόνσο Φορντ (pict)!
Το Παπάγου θα διοργανώσει αύριο (9/09) φιλική αναμέτρηση για τα οκτώ χρόνια από τον χαμό του Αλφόνσο Φορντ.
Η Ευρωλίγκα, λοιπόν έκανε θέμα το φιλικό που διοργανώνουν οι “στρατηγοί” για έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του οποίου το όνομα έχει το βραβείο του πρώτου σκόρερ.
Το Παπάγου στις 20:30 αύριο θα τιμήσει τη μνήμη του Αλφόνσο Φορντ και η Ευρωλίγκα γνωστοποίησε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τη διεξαγωγή του ματς.
Το κείμενο που έχει αναρτήσει η Ευρωλίγκα κάνει αναφορά στην πορεία του Αμερικανού, αναφέρει τους παίκτες των δύο ομάδων που θα παίξουν αύριο, αλλά και όλα όσα πέτυχε με τη φανέλα του Παπάγου.