Η EuroLeague θυμάται τις Iconic Moments των Final Four και ξεκίνησε με το πεταχτάρι του Πρίντεζη

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four έχει ξεκινήσει και η EuroLeague θυμάται τις κορυφαίες στιγμές από το παρελθόν ξεκινώντας με το πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη.
Η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four στο Άμπου Ντάμπι έχει ξεκινήσει και η EuroLeague θυμάται μέσω του λογαριασμού της στο X και στο Instagram τις πιο iconic moments από τα Final Four του παρελθόντος.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοργάνωση θυμάται στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της και δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια πιο iconic στιγμή από το πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το 2012.
“Ο Ολυμπιακός κερδίζει την EuroLeague του 2012 στο τελευταίο δευτερόλεπτο” σχολιάζει η EuroLeague, με τους φίλους του Ολυμπιακού να αναδημοσιεύουν όπως είναι λογικό το βίντεο.