MEDIA

Η EuroLeague στη NOVA για 3+2 χρόνια, πόσα παίρνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ο Μπέικον και ο Σλούκας
Ο Μπέικον και ο Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague ανακοίνωσε την ανανεώση του συμβολαίου της με την NOVA. Για 3+2 χρόνια η νέα συμφωνία, αυτά είναι τα ποσά που θα βάλουν στα ταμεία τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κάθε χρόνο.

Οι αγώνες της EuroLeague θα συνεχίζουν να μεταδίδονται από την NOVA, με την EuroLeague Basketball να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου των δύο πλευρών, με την συμφωνία να είναι για 3+2 χρόνια.

Με βάση το νέο συμβόλαιο, η NOVA θα δίνει 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να έχει τα δικαιώματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που - αυτόματα - σημαίνει μεγαλύτερά έσοδα για τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, με το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο οι δύο "αιώνιοι" θα δουν τα έσοδά τους να αυξάνονται κατά 1 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βάζουν πλέον στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 4.8 ευρώ τον χρόνο, όταν μέχρι και φέτος λάμβαναν περίπου 3.8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Όπως γίνεται σαφές, πρόκειται για μία σημαντική οικονομική ενίσχυση για τους δύο "αιωνίους" και παράλληλα μία μεγάλη επένδυση από την γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ