ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική μπάσκετ έχει ανάγκη τους παίκτες της Euroleague στα προκριματικά του Παγκοσμίου

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ EUROKINISSI

Την ανάγκη να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα οι αθλητές των ομάδων που αγωνίζονται στην EuroLeague τόνισε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή "Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου, αναφέροντας πως χωρίς αυτούς υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού από το Παγκόσμιο του 2023

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δοκιμάζεται στα παράθυρα του Νοεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 (25-28/11) και ο Σπύρος Καβαλιεράτος τόνισε στην εκπομπή "Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου, την ανάγκη να δώσουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ορισμένους παίκτες προκειμένου να στελεχώσουν το ρόστερ.

"H Eθνική θα κατέβει δυστυχώς με μία σύνθεση όπως στα υπόλοιπα προκριματικά. Αρχής γενομένης από τις 28/11 που παίζουμε με τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη νομίζω πως κάθε προσθήκη θα ήταν ευχής έργον για την Εθνική. Δεν είναι απλό αλλά χρειάζεται κάποιους παίκτες της EuroLeague, είναι σημαντικό", τόνισε ο Σπύρος Καβαλιεράτος που επισήμανε ότι πολλές άλλες Ομοσπονδίες θα στελεχώσουν τις Εθνικές τους με παίκτες από τις ομάδες της EuroLeague.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROLEAGUE FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ