ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ

Η Εθνική ετοιμάζεται σήμερα να "ξορκίσει" τους Κροάτες για να βρεθεί στο Παρίσι

Η Εθνική ετοιμάζεται σήμερα να "ξορκίσει" τους Κροάτες για να βρεθεί στο Παρίσι
EUROKINISSI

Η "επίσημη αγαπημένη" δίνει τη σπουδαιότερη μάχη της με φόντο την συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια και ο Βασίλης Σκουντής, παρέα με τον χρυσό χορηγό του Προολυμπιακού τουρνουά, ΔΕΗ, μας μιλάει για τη σημερινή αναμέτρηση που περιμένει όλη η Ελλάδα στο ΣΕΦ.

Η κορύφωση του Προολυμπιακού τουρνουά έφτασε. Σήμερα 7 Ιουλίου η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία στο ΣΕΦ. Χθες η "επίσημη αγαπημένη" κατατρόπωσε τη Σλοβενία με 96-68 και τώρα μένει μόνο το εμπόδιο της Κροατίας για να ταξιδέψει στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Κροάτες μας έχουν "πετάξει" το 2016 από τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά στο Τορίνο, μας είχαν κλείσει το δρόμο και το 1992 στη Μούρθια. Η Εθνική όμως τώρα είναι έτοιμη να υπηρετήσει το πλάνο του Βασίλη Σπανούλη και όπως αναφέρει ο Βασίλης Σκουντής: "Δε θα τριτώσει το κακό"

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε την προσπάθεια της "επίσημης αγαπημένης" στο Προολυμπιακό Τουρνουά με χρυσό χορηγό τη ΔΕΗ και να φωνάξουμε πιο δυνατά από ποτέ στο ΣΕΦ, "ΑΤΟΥΤΑΛΕΡ"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ