ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Εροκσπόρ “λύγισε” τη Φενέρμπαχτσε και πήρε το διπλό με εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο

2026/Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε στην έδρα της από την Εροκσπόρ στην 23η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την αποφασιστική ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε στην έδρα της από την Εροκσπόρ με 88-94 στην 23η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο και να ανατρέπουν την κατάσταση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν με τρεις πόντους, όμως η Εροκσπόρ κατάφερε να σκοράρει 27 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ η Φενέρμπαχτσε σημείωσε μόλις 15, μπαίνοντας στο τέταρτο δεκάλεπτο στο -9 (61-70).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρά τις προσπάθειες της Φενέρμπαχτσε να μειώσει τη διαφορά και να διεκδικήσει τη νίκη (88-90), οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμά τους και πήραν τη νίκη.

Παρά την ήττα, ο Μαχμούτογλου ξεχώρισε με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Ζάγκαρς πρόσθεσε 19 πόντους και 4 ασίστ, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίθεση της ομάδας του.

Από την πλευρά της Εροκσπόρ, οι Γκαλογουέι και Θέρμαν σημείωσαν από 20 πόντους, με τον Θέρμαν να μαζεύει και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Λοβ πρόσθεσε 16 πόντους και 4 ασίστ, στηρίζοντας καθοριστικά τη νίκη της ομάδας του.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποχώρησε στο 20-3, αλλά παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Οζγκόκ, Χεκίμογλου, Γιαλμάν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-17, 46-43, 61-70, 88-94

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ