ΕΟΚ

ΕΟΚ: Έτσι θα γίνει η επιλογή των μελών για την Εθνική Ομάδα eSports

ΕΟΚ: Έτσι θα γίνει η επιλογή των μελών για την Εθνική Ομάδα eSports
EUROKINISSI

Σάρκα και οστά θα πάρει η Εθνική Ομάδα eSports, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής.

Στη δημιουργία Εθνικής Ομάδας eSports προχωρά η ΕΟΚ, με σκοπό την εκπροσώπηση της Ελλάδας στις επόμενες διοργανώσεις της FIBA . Τα προκριματικά "παράθυρα" θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο και Νοέμβριο, ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί το διάστημα 11-17 Δεκεμβρίου 2023.

Η επιλογή των μελών της Εθνικής Ομάδας esports θα γίνει μέσα από την διοργάνωση ενός τουρνουά προεπιλογής το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα το διήμερο 1-2 Ιουλίου και θα περιέχει τις ακόλουθες φάσεις:

  • 1 on 1 τουρνουά με βάση την θέση των παικτών και σκοπό την επιλογή των 3 καλύτερων ανά θέση.
  • 5 on 5 μίνι τουρνουά με σκοπό την επιλογή της καλύτερης δυνατής δεκάδας που θα αποτελέσει και την σύνθεση της Εθνικής ομάδας eSports.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην διαδικασία προεπιλογής των μελών της Εθνικής ομάδας eSports θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

  • Να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.
  • Να έχουν Ελληνική υπηκοότητα.
  • Να έχουν τον δικό τους Pro-Am παίκτη στο NBA 2K23 σε PlayStation 5.
  • Το PSN ID που χρησιμοποιούν δεν πρέπει να περιέχει προσβλητική γλώσσα.
  • Να έχουν ενεργή συνδρομή στο PS Plus.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής εδώ μέχρι τις 23/06/2023.

Οι τελικοί συμμετέχοντες στο τουρνουά προεπιλογής θα επιλεχθούν με κριτήριο τα στατιστικά τους, τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται και στο ομαδικό τους πνεύμα. Προτεραιότητα θα έχουν οι Pro-Am που τα στατιστικά τους αγγίζουν το 95 overall rating. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΟΚ είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για την επιλογή των παικτών που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά προεπιλογής.

Οι τελικοί συμμετέχοντες στο τουρνουά προεπιλογής θα ειδοποιηθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που δήλωσαν στην αίτηση συμμετοχής.

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορεί να επικοινωνείτε στο email [email protected].

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ