EUROLEAGUE

Επιστολή της EuroLeague στο NBA για πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού και προειδοποίηση για λήψη νομικών ενεργειών

Panagiotis Moschandreou/2025 Euroleague Basketball via Getty Images

Η EuroLeague Basketball έστειλε επιστολή στο NBA με την οποία προειδοποίησε ότι μπορεί να λάβει νομικά μέτρα εναντίον του αν συνεχίσει πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού, ερχόμενη σε επαφή με κλαμπ, που έχουν δεσμευτεί να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της EuroLeague.

Την περασμένη Παρασκευή, η EuroLeague Basketball έστειλε επιστολή στο NBA, υπογεγραμμένη από τις ομάδες-μετόχους της λίγκας, ενοχλημένη από κάποιες κινήσεις του NBA.

Συγκεκριμένα, η EuroLeague προειδοποίησε το NBA ότι πρέπει να σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση με ομάδες, που έχουν επεκτείνει τις EuroLeague Licenses και δεσμεύονται να συμμετέχουν στη EuroLeague για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Εν ολίγοις, η EuroLeague ενοχλήθηκε με την ενέργεια του NBA να ξεκινήσει επαφές με συλλόγους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημά της κι έχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις. Αυτή η ενέργεια θεωρήθηκε ως πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού και για αυτόν λόγο η EuroLeague ενημέρωσε το NBA ότι διατηρεί το δικαίωμα λήψης νομικών ενεργειών εναντίον του, αν επιμείνει σε αυτές τις συνομιλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ