ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ελλάδα και οι πιθανές αντίπαλοι στο EuroBasket Γυναικών

Η Ελλάδα και οι πιθανές αντίπαλοι στο EuroBasket Γυναικών
FIBA

Δείτε τις 15 υποψήφιες αντιπάλους της Εθνικής Γυναικών στο EuroBasket 2021. Σε Ισπανία και Γαλλία η τελική φάση, στις 8/3 η κλήρωση για την στελέχωση των τεσσάρων ομίλων.

Ο τρόπος με τον οποίο προκρίθηκε η Ελλάδα στην τελική φάση του EuroBasket 2021 ήταν βγαλμένος από σενάριο ταινίας. Το επιθετικό ριμπάουντ και το καλάθι της Μαριέλας Φασούλα, το φάουλ που δέχθηκε και η εύστοχη συμπληρωματική βολή έδωσαν στην εθνική μας ομάδα το +18 που χρειαζόταν για να περάσει ως μία από τις καλύτερες δεύτερες, με το 73-55 επί της Βουλγαρίας να μοιάζει μεγάλο, αλλά να είναι τελικά οριακό για να πετύχει η Ελλάδα τον στόχο της.

Μαζί με την Ελλάδα στην τελική φάση που θα διεξαχθεί σε Γαλλία (Στρασβούργο) και Ισπανία (Βαλένθια) από τις 17 έως τις 27 Ιουνίου θα βρίσκονται οι: Λευκορωσία, Βέλγιο, Κροατία, Τσεχία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Βοσνία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Τουρκία, Γαλλία, Ισπανία. Η κλήρωση για τους τέσσερις ομίλους των τεσσάρων θα γίνει στις 8 Μαρτίου στη Βαλένθια και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Photo credits: FIBA

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ