BASKETBALL CH. LEAGUE

Η δυναμική του BCL επιβεβαιώθηκε γι ακόμη μια φορά

Η δυναμική του BCL επιβεβαιώθηκε γι ακόμη μια φορά
@BASKETBALLCL

Το Basketball Champions League κάνει βήματα προόδου, έχει αφήσει -εδώ και καιρό- πίσω το EuroCup και εσχάτως επιβεβαίωσε πως η δυναμική του γίνεται ολοένα μεγαλύτερη.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αφιερωμένη στο Κύπελλο. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά συνολικά στην Ευρώπη. Μία συγκυρία που έδωσε τη δυνατότητα σε ομάδες που δεν βρίσκονται ακριβώς στην... πρώτη γραμμή να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο.

Σε μεγάλο ποσοστό ανά την Ευρώπη, οι ομάδες της EuroLeague δεν αποδείχθηκαν τόσο κυριαρχικές έναντι των αντιπάλων τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα την πάτησαν, για παράδειγμα, από την Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια είδαν την Μπρέσια να τις θέτει εκτός στόχου. Την ίδια ώρα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ υπενθύμισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ πως δεν παίζει μόνη, εντός των ισραηλινών συνόρων.

Η συζήτηση περί του "κλειστού κλαμπ" της EuroLeague δεν παύει να είναι επίκαιρη και να εντείνεται κάθε φορά που η αγωνιστική πραγματικότητα και καθημερινότητα επιβεβαιώνουν την άποψη περί υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων, που προέρχονται από την ίδια χώρα.

Το Basketball Champions League συνεχίζει να αποδεικνύει σε καθημερινή βάση -μέσω των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό- ότι έχει διαρκώς εξελισσόμενη δυναμική και διατηρεί στο τραπέζι τη συζήτηση περί ανάγκης εξεύρεσης λύσης στη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα σε FIBA και EuroLeague. Για το καλό όλων, αλλά κυρίως του υγιούς ανταγωνισμού.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ