ΕΥΡΩΠΗ

Η Χάποελ Χολόν προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου πριν παίξει με την ΑΕΚ

Ο Στέφανος Δέδας κατευθύνει τους παίκτες της Χάποελ Χολόν σε αγώνα του Basketball Champions League
Ο Στέφανος Δέδας δίνει εντολές στους παίκτες του στη διάρκεια αγώνα της Χάποελ Χολόν FIBA

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα επιβλήθηκε της Χάποελ Ιερουσαλήμ (89-85) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ, τέσσερις μέρες πριν παίξει με την ΑΕΚ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ προκρίθηκε η Χάποελ Χολόν, τέσσερις μέρες πριν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για το Basketball Champions League. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα επιβλήθηκε της Χάποελ Ιερουσαλήμ (89-85) και πήρε το εισιτήριο για το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο, περιμένοντας πλέον να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει -Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Ρισόν παίζουν το βράδυ της Κυριακής 1 Νοεμβρίου.

Ο Τάιρους ΜακΓκι σημείωσε 27 πόντους (5/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 11/12 βολές), ο Σι Τζέι Χάρις είχε ένα... ιδιόμορφο νταμπλ νταμπλ (19 πόντοι, 11 κερδισμένα φάουλ) και ο Κρις Τζόνσον προσέφερε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, στον δρόμο προς τη νίκη - πρόκριση. Κι όλα αυτά, με τους παίκτες του Στέφανου Δέδα να έχουν 5/25 τρίποντα.

Από την άλλη πλευρά, η Χάποελ Ιερουσαλήμ τελείωσε με 21 λάθη και 60% στις βολές, βλέποντας μόνο πέντε παίκτες να αποδίδουν επιθετικά.

Photo Credits: FIBA

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ