ΙΣΡΑΗΛ

Η Χάποελ Χολόν λύγισε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν το ματς με τον Προμηθέα

Η Χάποελ Χολόν λύγισε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν το ματς με τον Προμηθέα
@BASKETBALLCL

Ηττημένη από την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πάει η Χάποελ Χολόν στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας (6/2, 19:30) για την 3η αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League. 

Οριακή εντός έδρας ήττα (84-86) υπέστη η Χάπεολ Χολόν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ το βράδυ του Σαββάτου (3/2), λίγες μέρες δηλαδή πριν από τη μονομαχία της με τον Προμηθέα Πάτρας (6/2, 19:30) για την 3η στροφή της φάσης των 16 του Basketball Champions League.

Ο Μπόνζι Κόλσον ήταν ο σωτήρας της ομάδας του Όντετ Κάτας, καθώς κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του με ένα ζευγάρι εύστοχων βολών στα 4" πριν το φινάλε του αγώνα. Αυτός ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του λαού μετρώντας 19 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ακολούθησε ο Ρόμαν Σόρκιν με 16 πόντους, ενώ κοντά στο double-double έφτασε ο Χασίελ Ριβέρο, που πέτυχε 13 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ.

Από πλευράς Χάποελ Χολόν 18 πόντους με 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα έγραψε το κοντέρ του Τζάστιν Σμιθ, ενώ ακολούθησε ο Σι Τζέι Χάρις με 17 πόντους (4/6 τρίποντα) και 5 ασίστ.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ