ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Η Μπασκόνια σε κρίση: Μόλις δύο νίκες σε δέκα ματς σε Ισπανία και EuroLeague

Aitor Arrizabalaga/2025 Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Ντέιβιν Ντε Τζούλιος πλήγωσε την Μπασκόνια, η οποία μετράει μόλις δύο νίκες σε δέκα παιχνίδια στην Ισπανία και την EuroLeague.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπασκόνια σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν 2025/26. Οι Βάσκοι ηττήθηκαν με 89-84 εκτός έδρας από τη Μούρθια και έπεσαν έτσι στο 2-2 στην Liga Endesa. Ο πρώην παίκτης του Άρη και της Μακάμπι, Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, ήταν αυτός που πλήγωσε περισσότερο τους φιόξενούμενους, βάζοντας 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Πάολο Γκαλμπιάτι μετράει μόλις δύο θετικά αποτελέσματα σε δέκα ματς, αφού στην EuroLeague έχει μπει με 0-6.  Στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί η Μπασκόνθα θα υποδεχθεί κατά σειρά την Dubai BC (28/10, 21:30) και Αναντολού Εφές (31/10, 21:30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ