STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

OLYMPIAKOS MONACO EUROLEAGUE
OLYMPIAKOS MONACO EUROLEAGUE INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει παρουσία οπαδών του στην Καρδίτσα για το ματς με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League, καθώς η αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φίλων της ομάδας

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα για την αναμέτρηση της ομάδας του Μπαρτζώκα με την ομώνυμη ομάδα για την Stoiximan Basket League, ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Καρδίτσα για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 20:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας:

"Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:15΄ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ