NBA

Η άρνηση του Σρούντερ και το όνειρο του ΛεΜπρόν με τον Κάρι

Ο Στεφ Κάρι μαρκάρει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αγώνα Λέικερς - Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι μαρκάρει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αγώνα Λέικερς - Γουόριορς 2021 AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Ντένις Σρούντερ απέρριψε, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Μπράιαν Γουίντχορστ, πρόταση 84 εκατομμυρίων κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άρχισε να ονειρεύεται τη μετακόμιση του Στεφ Κάρι στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Από την πρώτη στιγμή που τον έκαναν δικό τους, οι Λέικερς έδειξαν διάθεση να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια. Ο Ντένις Σρούντερ είναι στα 27 του ένας αξιόλογος πόιντ γκαρντ, δεν είναι σούπερσταρ, συμπεριφέρεται όμως σαν τέτοιος και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αμερικανού δημοσιογράφου Μπράιαν Γουίντχορστ, απέρριξε πρόταση της ομάδας του Λος Άντζελες που αφορούσε τετραετή επέκταση αξίας 84 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Γερμανός έχει φέτος 15.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 31.7 λεπτά σε 43 αγώνες, έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, πήρε όμως μεγάλο ρίσκο και αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη, θα βγει το καλοκαίρι στην αγορά ως free agent. Την ίδια ώρα, σύμφωνα και πάλι με τον Γουίντχορστ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ονειρεύεται τη συνύπαρξή του με τον Στεφ Κάρι, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Γουόριορς, δικαιούται πρόωρη επέκταση, αλλά προς το παρόν δεν την έχει πάρει.

Τζέιμς και Κάρι έχουν γεννηθεί στο Άκρον του Οχάιο, την 125η μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ. Ο ΛεΜπρόν κατάγεται από εκεί, ο Στεφ γεννήθηκε εκεί καθώς τη σεζόν 1987/88 ο πατέρας του, ο Ντελ Κάρι, αγωνιζόταν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και στα 33 του χρόνια έχει ακόμη δρόμο μπροστά του μέχρι να αποσυρθεί. Βέβαια, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2022, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του Κάρι (αν δεν υπογράψει πρόωρη επέκταση), ο Βασιλιάς θα είναι 38 ετών κι ο Στεφ 35, εκτός αν υπάρξει κάποια άλλη έκπληξη που δεν μοιάζει πιθανή από τη στιγμή που ο ηγέτης των Γουόριορς έχει συμβόλαιο 45.780.966 δολαρίων για την επόμενη περίοδο.

Όπως κι αν έχει, όσο ιντριγκαδόρικο κι αν είναι αυτό το σενάριο, θα ήταν σπουδαίο να βλέπαμε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Στεφ Κάρι στην ίδια ομάδα. Οι πιθανότητες, πάντως, για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες, όχι μόνο εξαιτίας των οικονομικών δεδομένων των Λέικερς, αλλά και της αγάπης του Κάρι για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Photo credits: 2021 AP Photo/Jae C. Hong

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ