NBA

Η Αποκάλυψη του Λούκα Ντόντσιτς: Το τέρας που οδηγεί στις ΗΠΑ προκαλεί δέος και τρόμο

Η Αποκάλυψη του Λούκα Ντόντσιτς: Το τέρας που οδηγεί στις ΗΠΑ προκαλεί δέος και τρόμο

Δέος προκαλεί το όχημα που οδηγεί ο Λούκα Ντόντσιτς στο Ντάλας. Δείτε τα χαρακτηριστικά του, αλλά και πόσα χρήματα έδωσε ο Σλοβένος για να το αποκτήσει.

Στην έκτη σεζόν της καριέρας του στο NBA, ο Λούκα Ντόντσιτς θεωρείται ένας από τους 5-6 κορυφαίους μπασκετμπολίστες της Λίγκας. Είναι πρώτος σκόρερ με 34.4 πόντους (58% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο, 79% στις βολές), έχει 9 ριμπάουντ, 9.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 37.4 λεπτά, προκαλεί τρόμο στους αντιπάλους του εντός και εκτός γηπέδων χάρη στο τέρας που οδηγεί.

Ο Σλοβένος έχει επιλέξει ένα Apocalypse HellFire 2021, ένα 6X6 κτήνος (κίνηση και στους έξι τροχούς), με οκτώ ταχύτητες, με κινητήρα V8 6.200 κυβικών και +500 αλόγων, με τον κινητήρα που έχει τοποθετήσει η Chevrolet στις Corvette τελευταίας γενιάς .

Η αρχική τιμή του συγκεκριμένου οχήματος -που έχει βασιστεί στο θρυλικό Jeep Gladiator- κυμαίνεται από τις 180 έως τις 190 χιλιάδες δολάρια, με τον Ντόντσιτς έχει πληρώσει κάτι περισσότερο από 250 χιλιάδες ώστε να το προσαρμόσει στις ανάγκες του. Βέβαια το ποσό είναι μικρό για εκείνον, καθώς φέτος θα εισπράξει 40 εκατομμύρια δολάρια και συνολικά στην καριέρα του στο NBA έχει βγάλει σχεδόν 110 εκατομμύρια.

TAGS NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ