Ναν, η αποκάλυψη της Ελένης Μαρκάτη στην Ευρωλίγκα On Fire για το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR

INTIME
Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Κέντρικ Ναν για την υπογραφή νέου συμβολαίου είναι σε καλό δρόμο, όπως αποκάλυψε η Ελένη Μαρκάτη στην εκπομπή του SPORT24 “Ευρωλίγκα On Fire”.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Ρεάλ 85-70 στο ΟΑΚΑ και έκανε ένα ακόμη βήμα για τη διατήρηση των σκήπτρων της EuroLeague. Την ίδια στιγμή οι πράσινοι κινούνται σε δύο μοτίβα.
Η Ελένη Μαρκάτη μιλώντας στην εκπομπή του SPORT24, “Ευρώλιγκα On Fire“, αποκάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Κέντρικ Ναν και τους πράσινους βαίνουν καλώς και είναι σε θετικό κλίμα. Η πρόταση του τριφυλλιού είναι στα 11 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, ενώ δεν περιλαμβάνεται “NBA – out”.