EUROBASKET 2025

Η απάντηση του Σταυρόπουλου στον Ντόντσιτς για τη μη συμμετοχή των Τσάντσαρ – Νίμπο στο EuroBasket 2025

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος Eurokinissi - Klodian Lato

Ο General Manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, εξήγησε τι ισχύει με τους Βλάτκο Τσάντσαρ και Τζος Νίμπο, που δεν θα αγωνιστούν με τη Σλοβενία στο EuroBasket 2025.

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα χρειαστεί να κουβαλήσει όλο το βάρος της προσπάθειας της Σλοβενίας στο EuroBasket 2025, αφού δεν θα έχει στο πλευρό του ούτε τον Βλάτκο Τσάντσαρ, ούτε τον νατουραλιζέ Τζος Νίμπο. Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς σχολίασε καυστικά την απουσία των δύο συμπαικτών του από το προσεχές τουρνουά, κατηγορώντας ουσιαστικά την Αρμάνι Μιλάνο.

“Είναι αστείο που ένα κλαμπ όπως οι Λέικερς μού επιτρέπει να αγωνιστώ, αλλά ένα κλαμπ όπως η Μιλάνο όχι”, είπε ενδεικτικά ο Ντόντσιτς.

Ο General Manager του ιταλικού συλλόγου, Χρήστος Σταυρόπουλος, εξέδωσε μια δήλωση την Παρασκευή (8/8) προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Αναφορικά με κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα, θα ήθελα να διευκρινίσω εκ μέρους του συλλόγου ότι η υγεία των παικτών μας ήταν και θα είναι πάντα η προτεραιότητά μας.

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις των Βλάτκο Τσάντσαρ και Τζος Νίμπο, πρέπει να επισημάνω ότι και οι δύο παίκτες αναρρώνουν από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που περιόρισαν σημαντικά τη διαθεσιμότητά τους κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Σε συμφωνία μαζί τους, θα εφαρμοστεί μια διαδικασία για τη σταδιακή επιστροφή τους στην δράση, με σκοπό την προστασία κυρίως της υγείας τους και της μακροπρόθεσμης ανταγωνιστικότητάς τους”, σημείωσε ο Έλληνας παράγοντας της Αρμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ