Η “απάντηση” του ΕΣΑΚΕ στον Ίβκοβιτς

Άμεση ήταν η "απάντηση" του ΕΣΑΚΕ στις δηλώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς διαφώνησε με την πολιτική του ΕΣΑΚΕ σχετικά με το πρόγραμμα των πλέι οφ. Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε το θυμό του σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο ΕΣΑΚΕ διευκρίνισε πως από την αρχή είχε καθορίσει οι αγώνες της ημιτελικής φάσης να διεξάγονται Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο.
Το σωστό είναι, σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ, οι ημερομηνίες για τις σειρές των πλέι οφ να καθορίζονται βάσει του συνόλου των αγώνων που περιλαμβάνει η κάθε φάση. Και φυσικά δεν ήταν δυνατό να… προβλέψει ο ΕΣΑΚΕ πότε θα χάσουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Ο ΕΣΑΚΕ υπενθυμίζει πως από τη στιγμή που οι ομάδες έχουν λάβει το έγγραφο που έστειλε η Αστυνομική ΔιεύθυνσηΑττικής, με το οποίο γνωστοποιεί στις διοργανώτριες αρχές ότι δεν επιτρέπεται να διεξαχθεί καμία αθλητική συνάντηση, από τις 3/5 έως τις 7/5, λόγω των εκλογών.