EUROCUP

Η ανερχόμενη Παρί ετοιμάζει έκπληξη με τον Γουάλας των 112 αγώνων στο ΝΒΑ

Η ανερχόμενη Παρί ετοιμάζει έκπληξη με τον Γουάλας των 112 αγώνων στο ΝΒΑ
AP PHOTO/BRETT DAVIS

Με ζεστό χρήμα διαθέσιμο στα ταμεία της, η Παρί ετοιμάζεται να φέρει στην Ευρώπη τον 28χρονο Τάιρον Γουάλας (1.96), παίκτη που το 2017-18 είχε 9.7 πόντους στο ΝΒΑ ως παίκτης των Κλίπερς.

Η Παρί βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά της EuroLeague και στόχος της είναι ν' ανέβει σιγά - σιγά τα σκαλιά που οδηγούν στην ελίτ.

To Eurocup, όπου είναι αντίπαλος του Προμηθέα στην κανονική περίοδο, είναι ο εύκολος δρόμος, αλλά για να φτάσει μακριά θα χρειαστεί να ενισχυθεί αρκετά. Γι' αυτό και ετοιμάζεται να φέρει στην Ευρώπη έναν περιφερειακό με τριψήφιο αριθμό αγώνων στο ΝΒΑ και πολύ καλό όνομα στην G-League.

Ο Τάιρον Γουάλας είναι ένας δυναμικός κόμπο γκαρντ 196 εκατοστών, που στο Draft του 2016 είχε επιλεγεί στο Νο60 κι έκτοτε αγωνίστηκε σε 112 παιχνίδια με Κλίπερς, Χοκς και Πέλικανς με 5.1 πόντους κατά μέσο όρο. Στην καλύτερη σεζόν του (2017-18) μέτρησε 9.7 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ με την ομάδα από το Λος Άντζελες.

Στο πρόσωπό του 28χρονου Αμερικανού η Παρί βλέπει έναν ηγέτη από την περιφέρεια. Στην ίδια ομάδα, θυμίζουμε πως, ανήκει και ο Αξέλ Τουπάν - άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού.

TAGS EUROCUP ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ