ΕΛΛΑΔΑ

Η ανατριχιαστική δημοσίευση του Χαριτόπουλου για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη: "Λεβέντης, ατάιστος σκύλος"

Η ανατριχιαστική δημοσίευση του Χαριτόπουλου για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη: "Λεβέντης, ατάιστος σκύλος"
EUROKINISSI

Συγκινητικό post από τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, που αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη μέσω Facebook.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, σε ηλικία μόλις 29 ετών, σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό. Πολλοί συμπαίκτες και φίλοι του τον αποχαιρέτησαν μέσω των social media, όμως η δημοσίευση του Δημήτρη Χαριτόπουλου ήταν η πιο ανατριχιαστική απ' όλες.

Το "αντίο" του Χαριτόπουλου στον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ:

"Δεν μ' αρέσουν γενικά οι δημοσιεύσεις με αντίο και συλλυπητήρια. Είναι πράγματα που μου αρέσει με ένα κοίταγμα στον ουρανό να τ' αφήνεις μακριά σου. Γι' αυτόν τον λεβέντη θα μιλήσω μόνο για ένα πράγμα που αγαπούσε τόσο πολύ και ίσως περισσότερο από όλους μας μαζί!

Το μπάσκετ!

Ο Άλεξ ήταν το κλασσικότερο παράδειγμα του μαύρου του ατάιστου και διψασμένου σκυλιού! Με το λιγοστό ταλέντο που είχε (όχι ότι εμείς έχουμε περισσότερο) με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και ένα χαμόγελο ακόμα και στις πιο ζόρικες στιγμές κατάφερνε να διαψεύδει όσους τον αμφισβητούσαν. Και μένα μαζί.

Και το μεγαλύτερο κακό που του έκανε αυτή η αρρώστια, ήταν που τον κρατούσε μακριά απ' το γήπεδο. Κι όμως ο "ατάιστος", ο "διψασμένος" γυρνούσε. Ξανά και ξανά!

Έχω θαυμάσει μεγάλους παίκτες με μεγάλες επιτυχίες. Αλλά η αγάπη σου για το μπάσκετ άξιζε όσο 10 πρωταθλήματα. Γιατί αυτή η αγάπη είναι που λείπει πλέον. Εσένα σου περίσσευε.. Άξιος θαυμασμού και σεβασμού!

Υ.Γ. πάντα με χαμόγελο ρε κερατά;;; Πάντα;".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ