ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αποσύρθηκε από την National League 1 λόγω των καταστροφών στην Θεσσαλία

Οι καταστροφές στην Καρδίτσα από τις πλημμύρες
Οι καταστροφές στην Καρδίτσα από τις πλημμύρες EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας αποχώρησε από το πρωτάθλημα της National League 1 λόγω των καταστροφών στην Θεσσαλία από τις φονικές βροχοπτώσεις, αφού δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Με μία ομάδα λιγότερη θα διεξαχθεί ο 2ος όμιλος της National League 1 την σεζόν 2023/24. Ο λόγος είναι ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας γνωστοποίησε στην ΕΟΚ ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα, αφού λόγω των μεγάλων καταστροφών στην Θεσσαλία εξαιτίας των φονικών βροχοπτώσεων του Σεπτεμβρίου αδυνατεί να συμμετάσχει.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα αντικατασταθεί και ο 2ος όμιλος της National League θα διεξαχθεί με 11 ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας γνωστοποίησε με επιστολή του στην ΕΟΚ, την απόφαση του Δ.Σ. για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της National League 1 της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Λόγοι ανωτέρας βίας που προέκυψαν από τις πρόσφατες μεγάλες καταστροφές στη Θεσσαλία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν, οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στον 2ο όμιλο της National League θα παραμείνουν 11 ομάδες και δεν θα υπάρξει αντικατάσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας".

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ