Η αηδιαστική αποκάλυψη του Πέιτον: “Ο Σακίλ έριχνε κουβάδες με κόπρανα στους rookies”

Σε μία αηδιαστική αποκάλυψη για τον Σακίλ Ο'Νιλ προχώρησε ο Γκάρι Πέιτον που μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο ο θρύλος του ΝΒΑ συνήθιζε να κάνει... φάρσες στους rookies.
Ο Σακίλ Ο’Νιλ ήταν από τους σπουδαιότερους αθλητές που πέρασαν ποτέ από το ΝΒΑ ωστόσο ο πρώην σταρ των Λέικερς και τον Χιτ είχε έναν ιδιαίτερο και αηδιαστικό τρόπο να κάνει “πλάκα” και να πειράζει τους rookies. Όπως αποκάλυψε ο τότε συμπαίκτης του στο Λος Άντζελες και στους Χιτ και θρύλος του ΝΒΑ, Γκάρι Πέιτον, ο Σακίλ συνήθιζε να ρίχνει κουβάδες με κόπρανα στους rookies.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πέιτον, “Ο Σακίλ ήταν μεγάλο πειραχτήρι και πλακατζής. Αν κάποιος από τους rookies έμενε στάσιμος και δεν εξελισσόταν, τότε ο Σακίλ έπαιρνε ένα κουβά και τον πήγαινε στο μπάνιο για μία εβδομάδα. Ξαφνικά τους άδειαζε τον κουβά πάνω τους. Επομένως ξεκινήσαμε να κάνουμε πλάκες’.
Πρόκειται βέβαια για ένα είδος “πλάκας” το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές μολύνσεις αλλά όπως είπε ο Πέιτον, “Ο Σακίλ δεν νοιαζόταν. Θα έβγαινε έξω με μία πετσέτα. Θα έμπαινε στο αμάξι του θα έβγαζε την πετσέτα και θα ήταν γυμνός”.