VIRAL

Η αγκαλιά δύο θρύλων: ΛεΜπρόν και Μέσι μοιράστηκαν μια όμορφη στιγμή πριν το ντεμπούτο του Αργεντινού με την Ίντερ Μαϊάμι

Η αγκαλιά δύο θρύλων: ΛεΜπρόν και Μέσι μοιράστηκαν μια όμορφη στιγμή πριν το ντεμπούτο του Αργεντινού με την Ίντερ Μαϊάμι
PRINTSCREEN

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήγε να δει το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι και οι δυο τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα όταν συναντήθηκαν και αγκαλιάστηκαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Κρουζ Αζούλ.

Οι σπουδαίοι αναγνωρίζουν του σπουδαίους λένε. Κι έτσι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο διακοπών και ξεκούρασης, δεν θα μπορούσε να λείψει από το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με την Κρουζ Αζούλ, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μοιράστηκαν μία αγκαλιά, δείχνοντας ο ένας στον άλλο την αγάπη και το σεβασμό τους.

Λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Μέσι πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΛεΜπρόν έβγαλε το κινητό του για να καταγράψει τη στιγμή, όπως θα έκανε κάθε απλός λάτρης του βραχύσωμου στράικερ. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία καθόταν επίσης πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS VIRAL ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ NBA MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ