ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξέρει τις τρεις ομάδες από τις οποίες θα προκύψει η αντίπαλός της στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Η ΑΕΚ ξέρει τις τρεις ομάδες από τις οποίες θα προκύψει η αντίπαλός της στα προημιτελικά του Basketball Champions League
FIBA

Με Τενερίφη, Βόννη ή Χάποελ Ιερουσαλήμ θα παίξει η ΑΕΚ στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Με μειονέκτημα έδρας οι κιτρινόμαυροι, την Παρασκευή (24/3) η κλήρωση.

Την Παρασκευή (24/3) θα μάθει η ΑΕΚ την αντίπαλό της στην προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Προς το παρόν οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι θα μπουν εκεί, σε σειρά best-of-three (ο πρώτος στις δύο νίκες προκρίνεται στο Final Four), με μειονέκτημα έδρας, αλλά με την ελπίδα ότι θα κάνουν την υπέρβαση για να διεκδικήσουν το τρόπαιο σε λίγες εβδομάδες.

Τενερίφη, Βόννη και Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι οι πιθανές αντίπαλοι της ΑΕΚ, καθώς οι Ισραηλινοί πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης (22/3) από την έδρα της Στρασμπούρ (71-63) και πήραν την πρώτη θέση του ομίλου τους. Η Τενερίφη είχε 4-2 στην πρώτη φάση και 5-1 στη δεύτερη, η Βόννη είχε 5-1 στην πρώτη φάση και 6-0 στη δεύτερη και η Χάποελ 5-1 στην πρώτη φάση και 5-1 στη δεύτερη.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ