ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκλεισε τον Τζάστιν Τίλμαν

Atlanta Hawks' Justin Tillman shoots over Miami Heat's Javonte Smart during the first half an NBA summer league basketball game Tuesday, July 12, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Atlanta Hawks' Justin Tillman shoots over Miami Heat's Javonte Smart during the first half an NBA summer league basketball game Tuesday, July 12, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP PHOTO / JOHN LOCHER

Γεμίζει τη φροντ λάιν της η ΑΕΚ, καθώς έβαλε στο ρόστερ της και τον Αμερικανό ψηλό Τζάστιν Τίλμαν που έκλεισε τη σεζόν 2022/23 με εντυπωσιακό τρόπο στο Ισραήλ.

Ακόμα μία σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Τζάστιν Τίλμαν (27, 2μ.03) και τον έβαλε στο δυναμικό της για τη σεζόν 2023/24.

Ο Αμερικανός από το Ντιτρόιτ έπαιξε στο Πανεπιστήμιο VCU από το 2014 έως το 2018 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κορέα, στην G-League, στο Ισραήλ, στην Ιταλία, στην Τουρκία, στο Πουέρτο Ρίκο και στην Κίνα.

Την περασμένη σεζόν ο Τίλμαν έπαιξε στη G-League, στην Κίνα και στο Ισραήλ, ενώ στο κλείσιμο της χρονιάς είχε 19.3 πόντους και 6.8 ριμπάουντ ανά 26.4 λεπτά με την φανέλα της Χάποελ Χάιφα.

Πλέον η ΑΕΚ έχει τέσσερις ψηλούς. Τους Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου, Τίλμαν, Χατζηδάκη και ψάχνει ακόμη έναν από την αμερικανική αγορά.

Έχουν επίσης αποκτηθεί οι Λάνγκστον Χολ, Ζώης Καράμπελας, Μπεν ΜάκΛεμορ, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζόρνταν ΜακΡέι, με τον Ζουάν Πλάθα να χτίζει ένα πραγματικά πολύ αξιόλογο ρόστερ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ