MEDIA

Η ΑΕΚ Betsson δοκιμάζεται στην έδρα της Στσέτσιν και ο Άρης σε αυτή της Μπούντουτσνοστ, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Η ΑΕΚ Betsson δοκιμάζεται στην έδρα της Στσέτσιν και ο Άρης σε αυτή της Μπούντουτσνοστ, πού θα δείτε τα παιχνίδια
@BASKETBALLCL

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει στην Πολωνία την Στσέτσιν (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League ψάχνοντας το 3/3 στην διοργάνωση, ενώ λίγο αργότερα ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπούντουτσνοστ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική του EuroCup.

Η ΑΕΚ Betsson και ο Άρης ρίχνοντας ξανά στις ευρωπαϊκές τους μάχες, έχοντας μπροστά τους σημαντικά παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στους ομίλους τους.

Την αρχή κάνει η "Ένωση", η οποία αντιμετωπίζει στην Πολωνία την Στσέτσιν (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η ΑΕΚ Betsson ψάχνει για το 3/3 και αν τα καταφέρει τότε θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στου ομίλου της.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει στο Μαυροβούνιο την Μπούντουτσνοστ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική του EuroCup. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ, με τους "κίτρινους" να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους Μαυροβούνιους.

TAGS MEDIA BASKETBALL CH. LEAGUE EUROCUP ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ