MEDIA

Η ΑΕΚ Betsson δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Σάσαρι, ο Άρης στην Πολωνία με την Σλασκ, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Τζάστιν Τίλμαν
Ο Τζάστιν Τίλμαν INTIME

Δύσκολα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ΑΕΚ Betsson να αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Σάσαρι (21:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) και τον Άρη στην Πολωνία την Σλασκ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Η Ελευθερία Μοσχάτου περιμένει την Κάντι Λα Σο για το EuroCup Γυναικών.

ΑΕΚ Betsson και Άρης επιστρέφουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις σήμερα (25/10), με αμφότερες τις ομάδες να έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές.

Την αρχή, χρονικά, κάνει ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Πολωνία την Σλασκ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του EuroCup, σε ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, στην μάχη θα ριχτεί και η ΑΕΚ Betsson, αντιμετωπίζοντας - χωρίς τον Φιόντου Καμπενγκέλε - στην Ιταλία την Σάσαρι (21:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.

Η Ελευθερία Μοσχάτου έχει και αυτή από την πλευρά της μία μεγάλη πρόκληση μπροστά της σήμερα (25/10), αφού υποδέχεται την ισπανική Κάντι Λα Σο (19:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA) για την 3η αγωνιστική του EuroCup Γυναικών.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Ελευθερίας Μοσχάτου:
1. Φλέιμς 4 (2-0)
2. Κάντι Λα Σο 3 (1-1)
3. Ελευθερία Μοσχάτου 3 (1-1)
4. Μπρνο 2 (0-2)

TAGS MEDIA BASKETBALL CH. LEAGUE EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ EUROCUP ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ