ΣΤΕΦΑΝ ΓΕΛΟΒΑΤΣ

Η ΑΕΚ απέσυρε με δάκρυα τη φανέλα του Στέβαν Γέλοβατς

Η ΑΕΚ απέσυρε με δάκρυα τη φανέλα του Στέβαν Γέλοβατς
EUROKINISSI

Σε μία άκρως συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του Στέβαν Γέλοβατς ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ άφησαν λουλούδια στη θέση που καθόταν ο αδικοχαμένος Σέρβος στον πάγκο.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Φάλκο για το Basketball Champions League, η Ένωση απέσυρε την φανέλα με το Νο13 που φορούσε ο αδικοχαμένος Σέρβος αθλητής των κιτρινόμαυρων, Στέβαν Γέλοβατς. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του Γέλοβατς που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Επιπλέον οι αθλητές της ΑΕΚ άφησαν λουλούδια στη θέση που καθόταν ο Γέλοβατς στον πάγκο ενώ πλέον, από το απόγευμα της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, η φανέλα με το Νο13 θα κοσμεί τον ουρανό του κλειστού των Άνω Λιοσίων και κανένας άλλος αθλητής δεν θα μπορέσει να φορέσει αυτό το νούμερο στην ΑΕΚ.

Με δάκρυα στα μάτια τόσο οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ όσο και το προπονητικό σταφ της Ένωσης, ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μαυροειδής και ο Τιμ Μάνατζερ, Νίκος Κότσιαρης.

TAGS ΣΤΕΦΑΝ ΓΕΛΟΒΑΤΣ ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ