HALL OF FAME

Hall of Fame: Ο Πάου Γκασόλ έκανε ταξίδι - αστραπή για να τιμήσει τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο Γκασόλ στην εκδήλωση για την είσοδο του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame
Ο Γκασόλ στην εκδήλωση για την είσοδο του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame YOUTUBE

Ο Πάου Γκασόλ πήρε άδεια από την Μπαρτσελόνα και έκανε ταξίδι - αστραπή στις ΗΠΑ για να δώσει το "παρών" στην εκδήλωση για την είσοδο του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame.

Οι ισχυροί δεσμοί του Πάου Γκασόλ με τον Κόμπι Μπράιαντ ήταν διακριτοί από την περίοδο ακόμη που οι δυο τους συνυπήρξαν στους Λος Άντζελες Λέικερς. Μετά τον θάνατο του δεύτερου όμως, έγιναν ακόμη πιο δυνατοί και έφεραν τον ψηλό της Μπαρτσελόνα να στηρίζει όσο περισσότερο μπορούσε τη Βανέσα Μπράιαντ και τις κόρες της.

Η φιλία και ο σεβασμός που υπήρχε πάντα ανάμεσα στους δύο άνδρες επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά, με τον πιο "δυναμικό" τρόπο το βράδυ του Σαββάτου 15 Μαΐου. Κι αυτό γιατί ο Πάου Γκασόλ έκανε ταξίδι - αστραπή στις ΗΠΑ για να δώσει το "παρών" στην εκδήλωση για την είσοδο του πρώην συμπαίκτη του στο Hall of Fame.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες (σ.σ.: υπήρξε μικρή διακοπή στη Liga Endesa για να γίνουν οι εξ αναβολής αγώνες), ο 40χρονος σέντερ πήρε το αεροπλάνο για τις ΗΠΑ για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, δίπλα στον οποίο αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2014, κατακτώντας δύο φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

Η συγκίνησή του κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Βανέσα Μπράιαντ ήταν μάλιστα έκδηλη.

TAGS HALL OF FAME NBA ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ