ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

H Oλίμπια θα περιμένει τον Νεστέροβιτς

H Oλίμπια θα περιμένει τον Νεστέροβιτς
INTIME SPORTS

η Ολίμπια Λιουμπλιάνας με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιβεβαίωσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος της για τον Νεστέροβιτς και τόνισε ότι θα περιμένει την τελική του απόφαση.

Μέσω ανακοίνωσης, η Ολίμπια Λιουμπλιάνας επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον Ράσο Νεστέροβιτς, αλλά τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Σλοβένο σέντερ, όπως ανέφεραν διάφορα δημοσιεύματα.

Μεταξύ άλλων ο σύλλογος της Λιουμπλιάνας δηλώνει ότι έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον μάνατζερ του παίκτη όσο και με τον παίκτη τον ίδιο και ξεκαθαρίζει ότι ο διεθνής Σλοβένος σέντερ θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις όταν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλάιπωρεί.

Η ανακοίνωση της Ολίμπιας Λιουμπλιάνας: " Λόγω της φημολογίας που υπάρχει σχετικά με την ομάδα μας και τον Ράσο Νεστέροβιτς, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η Ολίμπια Λιουμπλιάναw δεν κρύβει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Για το σκοπό αυτό τις τελευταίες ημέρες έγιναν αρκετές επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη και τον ίδιο. Ο Νεστέροβιτς ξεκαθάρισε τη θέση του και τόνισε πως λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με τον τραυματισμό του στον ώμο, δεν είναι ακόμη σε θέση να ενταχθεί στην Ολίμπια, καθώς απομένει να μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Θα αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του μετά την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του".

Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι παρά τις επαφές του παίκτη με την Ολίμπια, τίποτα δεν είναι οριστικό και δεν είναι καθόλου απίθανο παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" να προσπαθήσουν να τον ξαναφέρουν στον Πειραιά για μία ακόμα σεζόν.

TAGS ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ