NBA

H EuroLeague καλεί τον ”βασιλιά” των καρφωμάτων, σύμφωνα με το BasketNews

Nick Wass/AP

Ο ”βασιλιάς” των καρφωμάτων Μακ ΜακΚλάνγκ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και τη EuroLeague, σύμφωνα με δημοσίευμα του BasketNews.

Ο Μακ ΜακΚλάνγκ (27 χρόνων, 1.88 μέτρα), σύμφωνα με πληροφορίες του BasketNews, εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από ομάδες της EuroLeague και θεωρείται πλέον πολύ πιθανό να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παρκέ τη σεζόν 2026-27.

Ο τρεις φορές σερί πρωταθλητής του Slam Dunk Contest στο NBA και 2 φορές MVP Της G-League έχει εξαντλήσει τη δεδομένη στιγμή κάθε ενδεχόμενο για να βρει ένα μόνιμο, πολυετές συμβόλαιο στο NBA αλλά οι προσπάθειες του έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το NBA δεν μπορεί να του προσφέρει τον αγωνιστικό ρόλο και χρόνο που θα ήθελε, η έλευση του στην Ευρώπη φαντάζει πλέον ένα πολύ ρεαλιστικό σενάριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη αρκετές ομάδες της ΕuroLeague γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του.

Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που προέρχεται από μία φανταστική χρονιά στην G-League στην οποία αναδείχθηκε και MVP για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ( ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που το καταφέρνει), έχοντας κατά μέσο όρο 29.5 πόντους, 7.6 ασίστ και 5.4 ριμπάουντ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ