EUROLEAGUE

"H Aρμάνι θέλει τον ΛεΝτέι, αλλά η Ζαλγκίρις δεν τα παρατάει"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Mετά τον Τζίτζι Ντατόμε και τις διαπραγματεύσεις που είναι σε προχωρημένο επίπεδο, η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να κλείσει τον Ζακ Λεντέι, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες τα ιταλικά δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για συμφωνία της Αρμάνι Μιλάνο με τον Τζίτζι Ντατόμε, ωστόσο πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε. Τη στιγμή λοιπόν, που οι Ιταλοί περιμένουν την υπογραφή του έμπειρου φόργουορντ, σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport" , ο Ζακ ΛεΝτέι είναι ο πρώτος στόχος της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ετόρε Μεσίνα έχει καταλήξει στον Αμερικανό φόργουορντ, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες κι ενδεχομένως να υπάρξει συμφωνία τις επόμενες ώρες. Το εμπόδιο σε αυτή την περίπτωση βέβαια, είναι η Ζαλγκίρις αφού ο ΛεΝτέι έχει συμβόλαιο γι' ακόμα έναν χρόνο και θα πρέπει να λυθεί στη συνεργασία, σε μία περίοδο όπου η ομάδα του Κάουνας έχει ρίξει το βάρος στην παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος είναι στο στόχαστρο της Φενέρ. Εφόσον χωρίσουν οι δρόμοι της Ζαλγκίρις με τον ΛεΝτέι, τότε ο Αμερικανός φόργουορντ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αρμάνι Μιλάνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ