H απάντηση του ΛεMπρόν Τζέιμς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον”

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απάντησε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Μπακς επί των Λέικερς, με τον 41χρονο να μιλάει με σεβασμό για τον Greak Freak.
Οι Μπακς νίκησαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες (105-101), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πρωταγωνιστεί, βγάζοντας δύο σημαντικές άμυνες στον Λεμπρόν Τζέιμς στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Ο Greek Freak μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε τη φανέλα του “βασιλιά” κι εκείνος ανταποκρίθηκε, με τον Έλληνα αστέρα να τρέφει μόνο σεβασμό για τον ΛεΜπρόν.
Μάλιστα, ο Λεμπρόν έδωσε τη δική του απάντηση στον Γιάννη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια προς το πρόσωπό του, τονίζοντας πως είναι τιμή του να τον αντιμετωπίζει ως αντίπαλο.
Αναλυτικά, η δήλωσή του:
“Είναι τέλειο να αντιμετωπίζω τους σπουδαιότερους παίκτες, σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Όπως τους, Γιάννης, Κάρι, Ντουράντ, Χάρντεν, Γουέστμπρουκ, έπαιξα για πολλά χρόνια απέναντι τους. Είναι ο 13ος χρόνος για τον Γιάννη. Ο Γουέστμπρουκ, ο Ντουράντ, ο Χάρντεν, ο Καουάι. Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον”.