NBA

Γουόριορς: Στον πάγκο της θυγατρικής ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ ο γιος του Στιβ Κερ, Νικ

Golden State Warriors coach Steve Kerr shouts to players during the first half of the team's NBA basketball game against the Los Angeles Clippers in San Francisco, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors coach Steve Kerr shouts to players during the first half of the team's NBA basketball game against the Los Angeles Clippers in San Francisco, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu) © 2022 JEFF CHIU / AP IMAGES

Στα χνάρια του πατέρα του βαδίζει ο γιος του Στιβ Κερ, Νικ, με τον νεαρό τεχνικό να αναλαμβάνει την καθοδήγηση της θυγατρικής ομάδας των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Σάντα Κρουζ.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά φαίνεται να έπεσε στην περίπτωση πατέρα και υιού Κερ, με τον τελευταίο να ανακοινώνεται από τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς ως πρώτος προπονητής.

Ο Νικ Κερ, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της θυγατρικής ομάδας των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι αγωνίζονται στην G-League και ξεκινά τα προπονητικά του βήματα από την θέση του head coach.

Μένει να φανεί αν διαθέτει ανάλογο ταλέντο με τον Στιβ Κερ και πόσο ψηλά θα φτάσει στην προπονητική του καριέρα, η οποία αρχίζει από ένα γνώριμο περιβάλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

TAGS NBA G-LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ