ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Γουόριορς: "Χοντρό" πέσιμο στον Κέλι Ούμπρε από βετεράνους της ομάδας

Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν σε φάση από αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν σε φάση από αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 2021 AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Αποκαλυπτικός ο Άντριου Μπόγκουτ, υποστήριξε πως οι βετεράνοι των Γουόριορς "την έπεσαν" στον Κέλι Ούμπρε επειδή εκείνος δήλωσε πως δεν θέλει να είναι αναπληρωματικός σε περίπτωση που μείνει στην ομάδα του Σαν Φρανσίσκο.

Στα 25 του χρόνια, ο Κέλι Ούμπρε είναι ένας καλός περιφερειακός σκόρερ και τίποτα περισσότερο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου, ο Στιβ Κερ δήλωσε πως θέλει να τον κρατήσει στους Γουόριορς, σε έναν διαφορετικό ρόλο, ωστόσο εκείνος εξήγησε ότι προτιμά ρόλο βασικού καθώς δεν θα μπορεί να προσφέρει τα ίδια ως αναπληρωματικός.

Αυτή η ατάκα ενόχλησε, σύμφωνα με τον Άντριου Μπόγκουτ, τους βετεράνους της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο, που έδειξαν στον νεαρό συμπαίκτη τους πόσο ενοχλημένοι είναι μαζί του. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο πια Αυστραλό, του εξήγησαν πως ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αναδείχθηκε MVP των τελικών του NBA το 2015 ενώ ήταν παγκίτης, με τον Στεφ Κάρι να δηλώνει πρόσφατα πως η αίσθηση στα αποδυτήρια είναι τραγική.

"Δεν θα κατονομάσω τον παίκτη, έμαθα όμως ότι οι Γουόριορς δεν πήραν... ελαφρά τα σχόλια του Ούμπρε. Του είπαν ότι ο Ίγκι δεν είχε πρόβλημα να είναι αναπληρωματικός. Δεν τα είπαν πίσω από την πλάτη του, τα είπαν μπροστά στα μούτρα του" ήταν τα λόγια του Μπόγκουτ, που πρόσθεσε πως η πρώην ομάδα του είχε έτοιμη ανταλλαγή που θα έστελνε τον 25χρονο περιφερειακό στη Νέα Ορλεάνη, για να πάρει από τους Πέλικανς τον Λόνζο Μπολ.

Για την ιστορία, στο φετινό ρόστερ υπάρχουν από τις ομάδες του παρελθόντος ο Στεφ Κάρι, ο Κλέι Τόμπσον, ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Κεβόν Λούνι, ενώ ο Ούμπρε έχει 15 πόντους από 51.8% στο δίποντο, 30.5% στο τρίποντο και 69% στις βολές, 6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30.6 λεπτά σε 48 αγώνες.

Photo credits: 2021 AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ