SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24: "Κάναμε μικρότερη προετοιμασία και προσπαθούμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά"

SUPER CUP 2023 /  /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2023 / / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λογικά είναι τα σκαμπανεβάσματα σε αυτή τη φάση της σεζόν, όπως δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24 μετά από την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup της Ρόδου.

Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2023/24, ο Τόμας Γουόκαπ είχε οκτώ πόντους (1/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα), τέσσερα ριμπάουντ, έξι ασίστ και ένα κλέψιμο σε 22:50 απέναντι στο Περιστέρι bwin. Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στον ημιτελικό του Super Cup της Ρόδου κι ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο SPORT24 για τα πρώτα συμπεράσματα.

Αποστολή στη Ρόδο: Στέφανος Μακρής

Ο Γουόκαπ στάθηκε στο κομμάτι της άμυνας, καθώς αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι του παιχνιδιού σε αυτή τη φάση της περιόδου, εξήγησε ότι τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά και απέφυγε να πει πολλά για τον αυριανό τελικό και για το πιθανό συναπάντημά του με τον Κώστα Σλούκα για τον οποίο, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στο SPORT24, είχε έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24:

"Κάναμε κάποια πράγματα καλά, κάναμε κάποια πράγματα άσχημα, συνολικά όμως νομίζω ότι η άμυνά μας ήταν αρκετά καλή. Σίγουρα περιμέναμε κάποια σκαμπανεβάσματα, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Κάναμε μικρότερη προετοιμασία σε σχέση με το συνηθισμένο, προσπαθούμε να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά.

Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί αυτό βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας μας. Η άμυνά μας ήταν καλή. Θα δούμε το video, θα δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε στην επίθεση. Ο Μιλουτίνοβ κι ο Φαλ κάλυψαν τη ρακέτα, πήραν τα ριμπάουντ και από εκεί και πέρα μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση.

Θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Προς το παρόν θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα και θα μπούμε κατευθείαν στην προετοιμασία για τον αυριανό τελικό. Έτσι είναι τα τουρνουά σαν κι αυτό, κάποια πράγματα μοιάζουν άγνωστα".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ