ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γουόκαπ: "Ήταν ένα διαβολεμένο παιχνίδι, κάναμε σπουδαία δουλειά στην άμυνα"

Ο Τόμας Γουόκαπ στη διάρκεια του Ολυμπιακός - Μονακό
Ο Τόμας Γουόκαπ στη διάρκεια του Ολυμπιακός - Μονακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στη Μονακό στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς μίλησε για την ομαδική δουλειά στην άμυνα των ερυθρόλευκων.

Ο Τόμας Γουόκαπ κατάφερε σε ένα ακόμη παιχνίδι να οργανώσει μαεστρικά την επίθεση του Ολυμπιακού και παράλληλα να παίξει εκπληκτική άμυνα και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην επικράτηση επί της Μονακό.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς μίλησε για την ομαδική δουλειά πάνω στον Μάικ Τζέιμς, υποστήριξε πως απόλαυσε το παιχνίδι και ευχήθηκε σύντονμα να κάνει ένα trible-double:

"Ήταν ένα διαβολεμένο παιχνίδι, το ευχαριστήθηκα μέχρι το τέλος. Η παρουσία του κόσμου ήταν φοβερή. Παλέψαμε μέχρι το τέλος για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

Είχες εννιά πόντους, επτά ασίστ και εννιά ριμπάουντ και φυσικά μια εξαιρετική άμυνα στον Μάικ Τζέιμς. Πως τα καταφέρνεις όλα αυτά;

"Ναι ήταν καλή αλλά και ο Μάικ έπαιξε πολύ καλά σήμερα, έβγαλε αρκετές καλές πάσες. Αλλά και η ομάδα έπαιξε καλά ομάδικα, σπουδαία άμυνα, του κόψαμε τα σουτ και τις διεισδύσεις και τα καταφέραμε".

Ήσουν πολύ κοντά στο trible-double;

"Το θέλω, μακάρι να μπορέσω σε κάποιο από τα επόμενα ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ