NBA

Οι Τζαζ έλυσαν το συμβόλαιο του Γουίλιαμς-Γκος

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με την φανέλα των Τζαζ
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με την φανέλα των Τζαζ AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Οι Τζαζ ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να βρίσκεται έτσι σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι πλέον free agent. Οι Τζαζ ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του, κάτι που σημαίνει ότι άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει πλέον να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γουίλιαμς-Γκος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, αφού νωρίτερα ωστόσο είχε καταβάλλει μαζί με τους Τζαζ το buy-out του ύψους 1 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να φορέσει την φανέλα της ομάδας που τον επέλεξε στο Νο55 του ΝΒΑ Draft 2017. Δεν έμελλε ωστόσο να έχει σταθερό ρόλο στο ροτέισον την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Γουίλιαμς-Γκος πήρε χρόνο συμμετοχής μόλις σε 10 παιχνίδια των Τζαζ στο ΝΒΑ, έχοντας 1.4 πόντους μέσο όρο ε 5 λεπτά συμμετοχής. Το ίδιο διάστημα πήρε μέρος σε 17 αγώνες με την θυγατρική ομάδα της Γιούτα στην G-League, τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, έχοντας 15.9 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και 1.5 κλέψιμο μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ