ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ

Γουεμπανιαμά: "Φυσικά και θα είμαι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Γουεμπανιαμά: "Φυσικά και θα είμαι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες"
2022 AP PHOTO/BOB EDME

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γαλλικά Μέσα, διαβεβαίωσε την επιθυμία του για συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά απουσίασε από το MundoBasket 2023, ωστόσο κοιτάζει ήδη την επόμενη μεγάλη διοργάνωση με την Γαλλία, η οποία δεν είναι άλλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ο αστέρας του γαλλικού μπάσκετ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γαλλικά Μέσα διαβεβαίωσε την επιθυμία του να δώσει το παρών στην επόμενη Ολυμπιάδα, θέτοντας ήδη ως στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στην Γαλλία, γεγονός που από μόνο του αποτελεί δέλεαρ για το No1 pick του NBA Draft 2023, που τη νέα σεζόν θα κάνει τα πρώτα του βήματα στον "μαγικό" κόσμο του NBA με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Η επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι μεγάλη ιστορία. Και δεν θα υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το χρυσό. Φυσικά και θα είμαι φυσικά παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρακολούθησα το Παγκόσμιο Κύπελλο και το αποτέλεσμα ήταν πολύ απογοητευτικό.

Ωστόσο, δεν ανησυχώ. Δεν μπορώ να κάνω καμία κριτική, δεν ήμουν στην ομάδα και είναι στα χέρια παικτών κορυφαίου επιπέδου. Πιστεύω ότι αυτό δεν αλλάζει την ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγάλο στο Παρίσι του χρόνου".

TAGS ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ