NBA

Γουέιντ: "Χρειαζόμαστε σταρ σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο"

Dwyane Wade speaks during a news conference for the The Naismith Basketball Hall of Fame at the NCAA college basketball Tournament on Saturday, April 1, 2023, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
Dwyane Wade speaks during a news conference for the The Naismith Basketball Hall of Fame at the NCAA college basketball Tournament on Saturday, April 1, 2023, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip) © 2023 DAVID J. PHILLIP / AP IMAGES

Ο Ντουέιν Γουέιντ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκφράζοντας τον πλήρη σεβασμό του.

Οπαδός του Γιάννη Αντετοκούνμπο δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος -εκτός των άλλων- δήλωσε γιατί το ΝΒΑ έχει ανάγκη από παίκτες σαν τον "Greek Freak".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Πώς ένιωσες με όλα αυτά που σου είπε;

"Αυτό είναι το μόνο που θέλεις, τον σεβασμό από τους συναδέλφους σου. Και ο Γιάννης είναι κάποιος που λατρεύω και σαν παίκτη του μπάσκετ και σαν άνθρωπο. Ο τρόπος που το έκανε, ο τρόπος που δείχνει στους άλλους την αγάπη και τον σεβασμό του και ταυτόχρονο μπορεί να είναι εξαιρετικός. Μπορεί να είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο χρειάζεται. Ένιωσα πολύ ωραία να το ακούω αυτό από έναν νέο θρύλο και έχασα την φωνή μου, όπως ακούτε".

- Νιώθεις ότι ο Γιάννης παρά το γεγονός ότι έχει γίνει ένας σούπερ σταρ, παραμένει ταπεινός, όπως έμεινες κι εσύ στην καριέρα σου;

"Ναι, νομίζω ότι μερικές φορές μέσα σε αυτό το παιχνίδι αρχίζεις και χάνεις λιγάκι το γιατί ξεκίνησες να παίζεις. Ο Γιάννης, όμως, δεν το έχει χάσει. Παίζει για την απόλαυση του, για την αγάπη του και ξέρει τι πρέπει να έρχεται πρώτο. Η οικογένεια του έρχεται πρώτη και χρειαζόμαστε τον Γιάννη, χρειαζόμαστε έναν τέτοιο σταρ. Μας δείχνει ότι υπάρχει και ένας διαφορετικός τρόπος για να είσαι σταρ και γι’ αυτούς τους λόγους είμαι τεράστιος οπαδός του".

- Πότε θα έρθετε με την γυναίκα σου στην Ελλάδα;

"Ήμασταν πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν το είπαμε σε πολύ κόσμο. Σίγουρα, όμως, θα ξανάρθουμε".

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ