NBA

NBA: Γνωστός δημοσιογράφος μπέρδεψε τους Ντέβιν Μπούκερ και πήρε την απάντησή του

NBA: Γνωστός δημοσιογράφος μπέρδεψε τους Ντέβιν Μπούκερ και πήρε την απάντησή του
Ο απογοητευμένος Ντέβιν Μπούκερ AP PHOTO/MATT YORK

Η "συνεπωνυμία" του Ντέβιν Μπούκερ των Σανς με τον Ντέβιν Μπούκερ της Φενέρμπαχτσε έριξε στην παγίδα τον δημοφιλή αναλυτή Στίβεν Σμιθ, που άλλον ήθελε να κράξει και άλλον έκραξε, με αποτέλεσμα να λάβει αποστομωτική απάντηση.

Ο Ντέβιν Μπούκερ της Φενέρμπαχτσε έχει συγγενείς στο μπάσκετ. Ο Τρέβορ, με μακρά θητεία στο ΝΒΑ (Γουίζαρντς, Τζαζ, Νετς, Σίξερς, Πέισερς), είναι αδερφός του και ο Τζόρνταν Χιλ, άλλοτε ψηλός των Λέικερς, είναι ξάδερφός του.

Με τον Ντέβιν Μπούκερ των Σανς υπάρχει απλώς απόλυτη συνωνυμία. Στο όλον της. Μια συνωνυμία που, πάντως, κατέστη αρκετή έτσι ώστε ο Στίβεν Σμιθ να κατηγορήσει αυτόν και όχι τον σταρ των περυσινών φιναλίστ για την ανέλπιστα κακή απόδοσή του στο χαμένο Game 7 με τους Μάβερικς και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά της Δύσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος - αναλυτής με τις αμφιλεγόμενες απόψεις θέλησε να "ταγκάρει" τους δύο αρνητικούς πόλους της βραδιάς προκειμένου να δουν την (αυτο)κριτική του. Μπέρδεψε όμως τους λογαριασμούς, ρίχνοντας το ανάθεμα στον Κρις Πολ και στον Μπούκερ της Φενέρμπαχτσε.

Ο τελευταίος άλλο που δεν ήθελε και τον ενημέρωσε με βιτριολικό τρόπο πως την επόμενη φορά θα είναι εκεί που πρέπει, ακόμη κι αν χρειαστεί να τηλεμεταφερθεί από την Κωνσταντινούπολη στο Φίνιξ. "Δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να εμφανιστώ. Είχα παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη την ίδια ημέρα. Θα είμαι έτοιμος την επόμενη φορά", έγραψε ο 31χρονος σέντερ πάνω από την ανάρτηση του Σμιθ.

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ