EUROLEAGUE

GM Μπάγερν: "Η EuroLeague πρέπει να είναι λίγο πιο ανοικτή σχετικά με το Ντουμπάι"

GM Μπάγερν: "Η EuroLeague πρέπει να είναι λίγο πιο ανοικτή σχετικά με το Ντουμπάι"
PRINTSCREEN

Ο GM της Μπάγερν Μονάχου, Μάρκο Πέσιτς παραχώρησε συνέντευξη στην Mozzart Sport και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντουμπάι στην EuroLeague.

Ο General Manager της Μπάγερν Μονάχου, Μάρκο Πέσιτς, μίλησε στην Mozzart Sport, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντουμπάι στην EuroLeague.

Συγκεκριμένα τόνισε πως η EuroLeague θα πρέπει να είναι πιο ανοικτή, λέγοντας πως για να ανέβουν οι σύλλογοι σε επίπεδο χρηματοδότησης πρέπει να εξεταστεί η περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αμερικής για να δούμε πως μπορεί να λειτουργήσει η διοργάνωση σε αυτές της αγορές.

Συγκεκριμένα δήλωσε: ""Όσο για το Ντουμπάι, η EuroLeague πρέπει να είναι λίγο πιο ανοικτή, όχι με την έννοια ότι όλοι αυτοί οι σύλλογοι πρέπει να παίζουν στη διοργάνωση, αλλά η Ευρώπη με όλα τα προβλήματα που έχει με τη χρηματοδότηση και άλλα θέματα, πρέπει κανείς να σκεφτεί τι θα κάνει στη συνέχεια.

Προσωπικά, παρακολουθώ μόνο την ομάδα μου, αλλά για να ανέβουν οι σύλλογοι σε υψηλότερο επίπεδο χρηματοδότησης, ο ανταγωνισμός πρέπει επίσης να ανέβει στο επόμενο επίπεδο. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να παρακολουθήσουμε την περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Ασία, της Αμερική... Για να δούμε πώς μπορεί να λειτουργήσει η EuroLeague σε αυτές τις αγορές.

Αν θα συμβεί κάτι ή όχι, θα το δούμε. Η EuroLeague είναι σε διαδικασία ανάλυσης και νιώθω ότι όλοι οι σύλλογοι που είχαν κάποια προβλήματα, ότι τώρα όλοι συνεργάζονται για να τα λύσουν και ότι η όλη ιστορία πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση"

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ