ΜΟΝΑΚΟ

GM Μονακό για Μίτροβιτς: "Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας"

Ο Μίτροβιτς με σταυρωμένα χέρια στη διάρκεια του αγώνα της Βιλερμπάν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το 2019/20
Ο Μίτροβιτς κοιτάζει τον φωτεινό πίνακα του ΣΕΦ EUROKINISSI

Την πεποίθησή του ότι η Μονακό θα συνεχίσει με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς στον πάγκο, εξέφρασε ο GM της ομάδας του Πριγκιπάτου, Ολέκσι Γεφίμοφ.

Η Μονακό ολοκλήρωσε μία άκρως πετυχημένη ευρωπαϊκή χρονιά με την κατάκτηση του EuroCup και την συμμετοχή τους στην EuroLeague της επόμενης σεζόν. Σίγουρα ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας, πιστώνεται και στον Ζβέζνταν Μίτροβιτς που οδήγησε την ομάδα για πρώτη φορά στην EuroLeague.

Ο GM των Μονεγάσκων Ολέκσι Γεφίμοφ παρουσίαστηκε αισιόδοξος ότι οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν την συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. "Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και την επόμενη σεζόν", είπε χαρακτηριστικά ο Ολέκσι Γεφίμοφ.

Από την πλευρά του, ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς παρουσίαστηκε πιο συγκρατημένος στις δηλώσεις του, λέγοντας πως το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν. "Δεν έχω συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου. Όπως πάντα έχω συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Ας εστιάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι και ας κρατήσουμε αυτά τα θέματα για το τέλος της χρονιάς. Μου φαίνεται τρελό που βλέπω ανανεώσει συμβολαίων στα μέσα της σεζόν. Σαφώς και είμαστε επαγγελματίες, όλοι έχουν συμβόλαια αλλά αυτά ειναι αρμοδιότητα των μάνατζερς. Ο ατζέντης μου δουλεύει, το ίδιο και ο πρόεδρος και θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ