ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

GM Φενέρμπαχτσε: "Δεν επιδοκιμάζουμε τις δηλώσεις για τον Ιτούδη σχετικά με την υπόθεση Παπαγιάννη"

GM Φενέρμπαχτσε: "Δεν επιδοκιμάζουμε τις δηλώσεις για τον Ιτούδη σχετικά με την υπόθεση Παπαγιάννη"
ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ/INTIME

Ο general manager της Φενέρμπαχτσε, Ντέρια Γιανιέρ, μίλησε στην Media Day της τουρκικής ομάδας, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε υποθέσεις που απασχόλησαν το φετινό καλοκαίρι, όπως εκείνες του Νικ Καλάθη, του Νεμάνια Μπιέλιτσα, του Γιαμ Μαντάρ αλλά και του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο general manager της Φενέρμπαχτσε, Ντέρια Γιανιέρ, τέθηκε στην διάθεση του τουρκικού Τύπου στο πλαίσιο της Media Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις υποθέσεις των Νικ Καλάθη, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Γιαμ Μαντάρ και Γιώργου Παπαγιάννη που απασχόλησαν την ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Αναφορικά με τα ζητήματα των Νικ Καλάθη και Νεμάνια Μπιέλιτσα: "Ενισχύσαμε τις θέσεις που είδαμε να λείπουν με τα κορυφαία ονόματα της λίστας μας. Ο Μπιέλιτσα και ο Καλάθης δεν συμμετείχαν στον τρέχοντα σχεδιασμό. Άρα το απαιτούσαν οι σημερινές συνθήκες. Ο Νικ ήταν παίκτης με συμβόλαιο. Ήταν ένας παίκτης που πιστέψαμε στον χαρακτήρα του. Μακάρι να υπήρχε μια καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές.

Μετά από αυτό, οι συνθήκες άλλαξαν. Προσπαθούμε να μείνουμε μακριά από άκαμπτη συμπεριφορά. Παραμείναμε ευέλικτοι στην κατάσταση. Ο Νίκ είναι στο ρόστερ μας. Αν οι συνθήκες απαιτούν κάτι άλλο, μπορούμε να πάμε σε άλλη λύση. Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι έτσι".

Σχετικά με τις υποθέσεις των Μαντάρ και Παπαγιάννη: "Ο Γιαμ είχε μια διαδικασία συμβολαίου με τον δικό του σύλλογο. Μας προσφέρθηκε ως ελεύθερος παίκτης. Ο προπονητής επικοινώνησε απευθείας με τον προπονητή της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δεν κάναμε τίποτα παράνομο. Προσθέσαμε έναν ελεύθερο παίκτη στην ομάδα μας. Για τον Παπαγιάννη δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Ήταν ένας αδρανής παίκτης. Το ήθελαν και αυτοί (ο Παναθηναϊκός), αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν επιδοκιμάζουμε τις δηλώσεις που γίνονται για τον προπονητή μας. Κάναμε την απαραίτητη πρόταση. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος από μέρους μας".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ